Eppunormaali.net - Eppujen fanisivutEppunormaali.net --> Eppunormaali.net --> SivustoEppunormaali.net
- Eppujen fanisivut -


Eppunormaali.net on aloittanut toimintansa 17.4.2004. Sivuja edelsivät fanisivut, jotka olivat nimeltään "Japen Eppu-sivut". Kyseinen sivusto avattiin 30.10.2002. Eppu-keskustelun ensimmäinen versio aloitti loppuvuodesta 2003. Eppunormaali.net:n aloittaessa huhtikuussa 2004 myös uusi Eppu-keskustelu aloitti toimintansa ja vanha, vajaat puoli vuotta toiminut keskustelualue haudattiin tuhansien bugiensa vuoksi. Tammikuussa 2005 sivusto sai uuden ulkoasun ja sivuston rakennetta muutettiin oleellisesti. Viimeisin täysremontti sivustolle valmistui marraskuussa 2006. Loppusyksystä 2010 sivusto pimeni ylläpidollisista syistä, mutta sivusto alkoi toimia taas marraskuussa 2011.

Sivuston tekeminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja sivusto ei ole kaupallinen. Sivuston tarkoitus on levittää Eppu-ilosanomaa ympäri maailmaa. Sivusto haluaa tarjota Eppu-faneille mahdollisuuden tutustua suosikkibändiinsä, saada tietoa tulevista Eppu-tapahtumista ja päästä keskustelemaan muiden fanien kanssa. Sivusto on tuottanut paljon omaa materiaalia sivustolle: mm. bändin historia, jäsenten biografiat sekä haastatteluja.

Sivuston alueella tulee noudattaa yleisiä hyvän tavan mukaisia sääntöjä. Kaikki sivuston kävijät pääsevät osaltaan vaikuttamaan sivuston sisältöön mm. keskustelualueella. Ylläpidolla on oikeus poistaa harkintansa mukaan viestejä, jos viestit ovat laittomia, haitallisia, uhkaavia, loukkaavia, ahdistelevia, moraalittomia, herjaavia, hyvän maun vastaisia, rivoja, toisen yksityisyyttä loukkaavia, vihamielisiä tai rodullisesti, etnisesti tai muuten paheksuttavia.

Kaiken näillä sivuilla esitetyn materiaalin omistaa webmaster ja julkaisu muissa yhteyksissä on kiellettyä. Poikkeuksista on maininta erikseen. Jos sivuston kuvia tai sisältöä käytetään esimerkiksi esitelmää, toista nettisivua tai lehtijuttua varten, on kysyttävä lupa ylläpidolta. Viitattaessa tekstin, kuvan tai minkä tahansa muun sivun osan omistusoikeuden (© Copyright) olevan Eppunormaali.net:n omaisuutta, tarkoittaa se omistusoikeutta tämän sivuston ylläpitäjälle. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sivujen linkittäminen on suotavaa. Linkkitekstinä toivotaan käytettäväksi sivuston nimeä "Eppunormaali.net".

Sivusto tarvitsee kehittyäkseen palautetta sivujen käyttäjiltä. Kaikki kommentit ovat siis tervetulleita. Palautelomake


EPPU-KESKUSTELU EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!
EPPU-KESKUSTELU
EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!


KEIKKAGALLERIA: Keikkakuva
Keikkagalleriassa 1107
Eppu-keikkaa!

JUTTUARKISTO:
Juttuarkisto
"Löydän säikähtäneen näköisen Pantse Syrjän"


SIVUN NIMI: Sivusto
PÄIVITETTY: 10.11.2011© Eppunormaali.net
Sivun alkuun