Eppunormaali.net - Eppujen fanisivutEppunormaali.net --> Tien päällä taas --> KeikkagalleriaKeikalla taas... Juva 2004
Tuhat keikkaa, jo mieltäni piristin...
Tällä hetkellä galleriassa 1107 Eppu-keikkaa!

Keikkagalleriaan on listattu kaikki tiedossa olevat Eppu Normaalin keikat. Lisäksi tarjolla on runsaasti keikkakuvia ja -raportteja niin vanhoista kuin uusistakin Eppu-keikoista.

Voit hakea galleriasta alla olevan hakutoiminnon avulla Eppu-keikkoja aikakauden ja/tai paikkakunnan mukaan. Jos esimerkiksi haluat nähdä kaikki Kuopiossa olleet keikat, valitse pudotuslistasta "Kuopio" ja paina Hae-nappia. Kaikkia hakulomakkeen kenttiä ei siis tarvitse täyttää. Voit myös hakea vain niitä keikkoja, joista on saatavilla kuvia ja/tai raportti.

Keikkaraporttien ja -kuvien saatavuus
on merkitty seuraavin symbolein:

Raportti saatavilla = KEIKASTA ON SAATAVILLA RAPORTTI

Kuvia saatavilla = KEIKASTA ON SAATAVILLA KUVIA

Aikakausi:
Paikkakunta:

Haun tyyppi:   
 


Symbolit tulostuvat keikkatiedon eteen, jos keikasta on raportti tai kuvia. Klikkaamalla symbolia pääsee lukemaan raporttia tai katselemaan kuvia. Jos haluat tarkentaa hakua, klikkaa "Muuta hakua"-linkkiä. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ylläpitoon käyttämällä palautelomaketta.Voit auttaa meitä gallerian täydentämisessä!

Galleriasta puuttuu vielä monta Eppu-keikkaa ja siksi Eppunormaali.net ottaakin mielellään vastaan puuttuvia keikkatietoja. Lisäksi Eppunormaali.net ottaa mielellään vastaan keikkakuvia, juttuja, arvosteluita tai muistoja keikoilta. Jos haluat ilmoittaa keikkatiedon tai lähettää vaikka kuvia keikalta, ota yhteyttä palautelomakkeen avulla tai sähköpostilla jape ät-merkki tähän eppunormaali piste net.

Erityisesti toivomme kuvia/juttuja niiltä keikoilta, joilta niitä ei vielä ole. Keikkamuiston ei tarvitse olla pitkä tai kuvia ei tarvitse olla montaa, sillä lyhytkin muisto jostakin keikasta on arvokas ja siksi tärkeää saada kaikkien näkyville.

Kun lähetät kuvia, niiden täytyy olla itse ottamiasi tai sinulla täytyy olla kuvaajan lupa lähettää niitä. Kuvat lähettäessään kuvaaja luovuttaa samalla oikeutensa kuviin. Eppunormaali.netillä on oikeus käyttää kuvaa sivustolla haluamansa aikaa. Eppunormaali.net mainitsee galleriassa kuvan lähettäjän. Eppunormaali.net:llä on oikeus valita lähetetyistä kuvista ne, jotka pääsevät julkaisuun, joten välttämättä kaikki lähetetyt kuvat eivät päädy julkaisuun. Tähän valintaan vaikuttaa lähinnä kuvan laatu, mutta toisaalta hieman huonolaatuinenkin kuva julkaistaan mielellään, jos kyseiseltä keikalta ei ole muita kuvia tai kuva on jollakin tapaa erikoislaatuinen.

Keikkamuistoja/-raportteja julkaisemme myös mielellään. Näihin pätevät samat säännöt kuin kuviinkin. Hyvin kirjoitetut mielenkiintoiset tarinat pääsevät varmimmin julkaisuun.


Kiitokset avusta!

Eppunormaali.net esittää suuret kiitokset seuraaville henkilöille, jotka ovat osallistuneet keikkagallerian täydentämiseen joko lähettämällä keikkatietoja, keikkaraportteja tai kuvia:

Hunninkolla, Juha M., Eija, Mikko Olli, Hanna N., Joni, Mikko Jääskeläinen, Mikko Lehessaari, Alpo Normaali, Heta, Jyri Mustajoki, Markku Laajala, Jarmo Niemi, Olli Sirkiä, Leena M., Ave, Veikko Pyykkö, Petteri, RipaRapa, Leena P., Misse, Kari J. sekä Maija Kortelainen.


EPPU-KESKUSTELU EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!
EPPU-KESKUSTELU
EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!


KEIKKAGALLERIA: Keikkakuva
Keikkagalleriassa 1107
Eppu-keikkaa!

JUTTUARKISTO:
Juttuarkisto
"Nyt minä saan vähän aikaa ostaa ruokaa rauhassa"


SIVUN NIMI: Keikkagalleria
PÄIVITETTY: 15.10.2008© Eppunormaali.net
Sivun alkuun