Eppunormaali.net - Eppujen fanisivutEppunormaali.net --> Cocktail Bar --> Juttuarkisto --> Juttujen selailu  --> Aamulehti 23.9.2000Lukijalta: avoin kirje Eppu Normaalille

Aamulehti 23.9.2000

Tulkaa jätkät takaisin.

Martti ja Pantse, äitinne Kirsi Kunnas kirjoitti jo 50-luvulla kauniisti kahlehdituista ja teistäkin saattaa tuntua, että olette legendanne kahlehtimia. Tunne siitä, että lahjanne ovat riittämättömiä täyttääksenne ihmisten odotukset ovat täysin turhia. Ei teidän tarvitse tehdä täydellistä levyä. Täydellisyys on tylsää, ja te ette ole koskaan tylsiä.

Olkaa kuten ennenkin. Lapsellisia, arvaamattomia, itkettäviä, naurettavia, röyhkeitä ja rohkeita. Aina aitoja. Teidän äänityssessioonne ei radioiden musiikkipäälliköillä ole asiaa neuvomaan. Tietäähän sen, kuinka siinä kävisi. Pantse katsoisi pää kallellaan ja sanoisi: Eikä! Ja Martti heittäisi ulos.

Levy-yhtiö ei mieti, onko teidän levynne kolmen viikon päästä Australiassa sijalla 27. Levy-yhtiön päällikkö ei pääsisi studioon, ellei soittaisi bändissä! Ei teidän tarvitse miettiä hittejä. Te olette hitti. Torvisen pomppu kitara kaulassa on ehkä madaltunut, mutta ei rock ole korkeushyppyä.

Ei turhia rimakauhuja. Torvisen kitarassa on terää, kuten ennenkin, eivätkä rytmiryhmänne ole eläkeläisiä, vaikka Eläkeläisten kanssa ovat touhunneetkin. Kuunnelkaa tunti radiota, niin tiedätte kuinka paljon teitä kaivataan. Tämäkin klisee on totta, kun teistä on kysymys.

Musiikki tarvitsee teitä. Vaikka miljoona myytyä levyä ei ole painolasti, kavereille täytyy tehdä palveluksia. Teillä on paljon kavereita.

Hannu Peltonen

[SULJE]


EPPU-KESKUSTELU EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!
EPPU-KESKUSTELU
EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!


KEIKKAGALLERIA: Keikkakuva
Keikkagalleriassa 1107
Eppu-keikkaa!

JUTTUARKISTO:
Juttuarkisto
"Eppu Normaali teki salakeikan Ouluun"


SIVUN NIMI: Aamulehti 23.9.2000
PÄIVITETTY: 08.12.2007

Kaikki arkiston lehti­jutut ovat alkuperäisten teki­jöi­den ja kustantajien omai­suutta. Juttujen osittai­nen­kin julkaisu on kielletty ilman kustantajien lupaa.

© Eppunormaali.net
Sivun alkuun