Eppunormaali.net - Eppujen fanisivutEppunormaali.net --> Eppunormaali.net --> Usein kysyttyäPalautetta tulee runsaasti ja se on hienoa, sillä mikään ei kehity ilman palautetta. Kuitenkin runsas palautemäärä tuo myös toistuvasti samoja kysymyksiä. Tälle sivulle on kerätty yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä ja liitetty niihin myös vastaukset. Vilkaise, josko tällä sivulla olisi jo vastaus kysymykseesi. Siten säästämme kaikkien aikaa.
1. Miksi näillä sivuilla ei ole lyriikoita/tabulatuureja?
Lyriikoita ja tabulatuureja ei tekijänoikeudellisista syistä saa julkaista ilman maksua. Asia on kyllä selvitetty monelta eri taholta, koska etenkin lyriikoiden saaminen näille sivuille olisi erittäin hienoa. Valitettavasti on nyt kuitenkin tyydyttävä tähän tilanteeseen, koska ei sivuston ylläpidolla ole minkäänlaisia mahdollisuuksia lähteä maksamaan tekijänoikeusmaksuja.


2. Haluaisin Eppujen nimmarit. Voinko saada ne postitse?
Nimmareiden välitys näitten sivujen kautta ei ole mahdollista. Yhtäältä nimmaripyyntöjä tulee niin paljon, ettei kenelläkään fanisivujen porukasta riittäisi aika kyseiseen toimintaan. Toisaalta tähän tarvittaisiin luonnollisesti mukaan myös Eput, sillä ylläpitäjän itsensä raapustama jäljitelmä Paunon nimmarista ei paljon mieltä lämmitä.


3. Miksi nämä palautteet eivät mene Epuille? Kuinka voin kirjoittaa Epuille?
Eppunormaali.net on täysin fanien ylläpitämä, ja siksi myös nämä palautteet tulevat fanisivujen ylläpidolle. Epuilla ei valitettavasti ole olemassa mitään sähköistä fani- tai palautepostilaatikkoa. Eppujen virallisilla sivuilla on kyllä vieraskirja, johon voi viestin jättää.


4. Milloin Epuilla on seuraava keikka?
Katso Eppujen omilta sivuilta -sivulta.


5. Miksi sitä ja sitä ei ole tehty näille sivuille? Milloin päivitätte sivuja? Voisitteko päivittää useammin?
Kyseessä ovat siis fanisivut, joita tehdään ja päivitetään täysin vapaaehtoisvoimin ihmisten harrastustoimintana. Asioita tapahtuu, mutta valitettavasti hitaasti. Kaikilla on työnsä ja opiskelunsa. Toki ylläpidolle on kunnia-asia pysyä ajan hermolla ja pitää sivut sen mukaisina, mutta isoja päivityksiä tulee harvoin, koska aikaa ei yksinkertaisesti ole. Ja toisaalta, sivut ovat siis kaikille puhdasta harrastustoimintaa eli sivuja tehdään silloin, kun huvittaa. Stressiä ei oteta, koska kenellekään ei olla varsinaisesti mitään luvattu. Ja eihän siinä mitään järkeä olisikaan, että tekisimme alunperin stressin poistoon tarkoitetusta projektista stressin tekijän.


EPPU-KESKUSTELU EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!
EPPU-KESKUSTELU
EI TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ!


KEIKKAGALLERIA: Keikkakuva
Keikkagalleriassa 1107
Eppu-keikkaa!

JUTTUARKISTO:
Juttuarkisto
"Kun jättiläinen otti askeleen"


SIVUN NIMI: Usein kysyttyä
PÄIVITETTY: 1.11.2006© Eppunormaali.net
Sivun alkuun